Om

Det er mange veier til en god mental helse, frisk fysisk kropp og en lykkelig sjel. Energi- og naturmedisin er en av de.

Om meg – Energiterapeut, livscoach . Inkasjaman og Theta-healer

Etter mange år på skolebenken og spennende jobber innenfor IT-bransjen forsto jeg etterhvert at det ikke var det jeg skulle fortsette å jobbe med i fremtiden. Den metafysiske verden, stein- og planteriket (mineraler og vitaminer) har alltid interessert meg og vært en del av meg fra jeg var liten, samtidig som min intuisjon og magefølelse alltid har vært veldig sterk. Med min streben etter intellektuell og materialistisk suksess og godt etablerte trosmønstre, ble den dessverre delvis glemt på veien.

Med dette har jeg ønsket mer visdom og lærdom rundt vår eksistens. Det fikk jeg gjennom noen år med læren om Inkamedisin. Her ble jeg blant annet kjent med de kraftfulle healing-teknikkene som sjamanene i Peru har benyttet i over fem tusen år. Læretiden har jeg hatt hos en sjamansk mester ved navn Einar Tyholdt. Jeg er i tillegg sertifisert ThetaHealer, som innebærer mye anatomi med tanke på hvordan følelser og tanker påvirker oss, enten de begrenser eller beriker oss, styrers dette i underbevisstheten. Opplevelser og erfaringer som har påvirket oss gjennom livet og oppveksten, samt hva som ligger i vårt DNA gjennom arv.

Godkjent og forsikret i Det Norske Healerforbundet